Zastanawiasz się jak możesz przedłużyć świeżość produktów spożywczych, aby po wyjęciu z lodówki mieć pewność, że były dobrze chronione przed rozwojem grzybów i pleśni? Lubisz ser pleśniowy, ale niekoniecznie z zieloną pleśnią, wytworzoną na skutek dostania się wilgoci i rozwoju bakterii? Pakowarka próżniowa pomoże Ci…

Praca “na zmywaku” jest mozolna. Wie to każdy, kto próbował swoich sił w branży gastronomicznej. Ułatwia ją jednak odpowiednie wyposażenie. Wiele restauracji ze względów funkcjonalnych decyduje się na stoły ze zlewem nierdzewka. Stoły ze stali nierdzewnej wyposażone są w zlewy jedno- lub dwukomorowe. Ponadto posiadają…

Wiele urządzeń przydaje się w codziennej pracy w kuchni lokalu gastronomicznego. Kiedy kupuje się określoną ilość towaru, nie zawsze można go spożytkować w odpowiednim czasie. Czasem trzeba wykorzystać pakowaczki próżniowe, zgrzewające worki próżniowe i pozwalające na dobrą organizację pracy w kuchni i efektywne wykorzystanie wszystkich…

Meble ze stali nierdzewnej są niezbędne w każdym lokalu gastronomicznym, który chce ułatwić sobie pracę. Dzięki wykorzystaniu mebli ze stali nierdzewnej kuchnia może pracować sprawnie, gdyż nie wymagają one długiego czyszczenia. Kolejnym atutem jest ich trwałość i odporność na szkodliwe czynniki, tj. wilgoć, czy promieniowanie…